Bakgrunnsbilde
Yrkesmesse

StorefjellYrkesmessa arrangeres hvert annet år på Storefjell Resort Hotel på Golsfjellet. Målet er å gi elever fra ungdomsskoler og videregående skoler i Hallingdal god veiledning om hvilke utdannings-, fagopplærings- og yrkestilbud som finnes i og utenfor Hallingdal. I tillegg ønsker vi å informere og bevisstgjøre elevene om hvilke valgmuligheter de har i forhold til sine interesser og ønsker.

Vi ønsker å gi ungdom bedre innsikt i mangfoldet som finnes i lokalt næringsliv, og hvilke muligheter de har for jobb i Hallingdal etter endt utdanning. Opplæringskontorer fra ulike bransjer og en rekke lokale bedrifter inviteres derfor til å fortelle om sin arbeidshverdag og vise mulighetene som finnes. Elevene oppfordres til aktiv deltakelse og utprøving av alt fra verktøy, maskiner, matlagning og annet som benyttes i de ulike yrkene. Representanter fra ulike høgskoler og fagskoler er også representert.

Neste Yrkesmesse arrangeres 9. og 10. januar 2018. Følg gjerne Yrkesmessa på facebook for oppdatert informasjon. 

  

Pål RørbyDet er Regionrådet for Hallingdal som står bak prosjektet med Hallingexpo som prosjektansvarlig. Ønsker du å vite mer om Yrkesmessa i Hallingdal er du velkommen til å kontakte prosjektleder i Hallingexpo Pål Rørby på tlf: 91638675 evnt e-post: paal@hallingexpo.no.